Höstens förskrivarutbildningar är här!

2017-08-23: Det är hög tid att anmäla sig till höstens utbildningar för förskrivare.

Vi ger kurser i specifika hjälpmedelssortiment och har också flera kurstillfällen av utbildningen Regelverk och rutiner. Till höger hittar du länk till allmän information om de utbildningar vi erbjuder, samt en kursöversikt över höstens utbud.

Var och hur anmäler jag mig?

Under våren förändrades rutinen för anmälan till våra förskrivarutbildningar. Samtliga anmälningar sker nu via Lärtorget.

Information om vårt kursutbud finns kvar på våra hemsidor (hjalpmedelstockholm.se och kommsyn.se) men för att anmäla eller hantera anmälningar behöver du klicka in i Lärtorget, se länken till höger. 

För att underlätta anmälningsförfarandet, har vi skapat manualer. Du hittar dem på våra hemsidor under informationen om våra utbildningar.

Är du förskrivare med e-tjänstekort och har annan huvudman än Stockholms läns landsting, kan tekniska problem uppstå vid din anmälan. Tillsammans med Hälso- och sjukvårdsförvaltningens IT-avdelning, jobbar vi på att lösa problemet. Under tiden hjälper vi dig att göra din anmälan i Lärtorget. Rutinen för detta och hur du först går in i Lärtorget för att ta del av information om kurstillället och platstillgång kan läsas i en manual, som hittas under mer information om Hjälpmedel Stockholms utbildningar.