Tillfälligt utprovningsrum för tyngdtäcken

2019-04-17: Ordinarie utprovningsrum för tyngdtäcken är stängda för bokning på grund av ombyggnation i våra lokaler. Vi har nu ett tillfälligt utprovningsrum att erbjuda de förskrivare som vill hålla i egna utprovningar med patient.

Var finns rummet? 

Rummet hittar du i samma lokaler som KommSyn, nämligen Bergtallsvägen 10 på plan 2. Om du tar hissen upp till plan 2 går du in till den vänstra korridoren och hittar sedan rummet på höger sida. 

 

När kan rummet bokas? 

Rummet kommer att finnas tillgängligt under våra ordinarie öppettider från och med tisdag 23 april fram till sista juni. 

 

Finns allt som behövs i rummet? 

Nej, det finns inte taklyft i rummet och inte heller en reglerbar säng. Det finns en vanlig resårsäng. Vi har endast tyngdtäcken i vuxenstorlek för utprovning i detta tillfälliga utprovningsrum. 

 

Var anmäler vi att vi har kommit? 

Bokning av rummet sköts av Hjälpmedel Stockholm så därför behöver alla besökare till detta utprovningsrum anmäla sig i receptionen på entréplan. Väntrummet som ska användas är Hjälpmedel Stockholms egna. 

 

Hur bokar jag?

Förskrivare som vill hålla i egna utprovningar med patient bokar genom att ringa till 08-123 476 00 och välja menyval 1 - Order.